x

Mike Tramp spiller støttekoncert med sit nye band

Mike Tramp spiller støttekoncert med sit nye band

Den hjemvendte søn Mike Tramp er tilbage med et nyt orkester. Efter Mabels Melodi Grand Prix-slager "Boom Boom" fra 1978 og et langvarigt rock'n'roll-eventyr med White Lion og Freak Of Nature i USA deltog Mike Tramp i TV2-programmet Allstars med sit kor fra Ølstykke tidligere på året. Dengang blev det til en andenplads for hans Allstars-kor, og dermed gik de lige nøjagtig glip af præmien på 250.000 kroner, som skulle bruges til en container, som kommunens unge kunne bruge som øvelokale.

Til gengæld var hele 5000 mennesker mødt op for at hylde Tramp og Allstarskoret i Stenløse Centeret, da de kom tilbage fra Allstars-programmet. Den overvældende modtagelse har nu foranlediget Egedal Musikskole til at arrangere en støttekoncert for at finansiere den føromtalte øvecontainer - og Mike Tramp har samlet et nyt band, som sammen med Allstarskoret giver koncert på Ølstykke Idrætspark den 29. august.

Mike Tramp skal i forvejen på en længere Danmarksturné i efteråret, og sammen med sit nye orkester vil han give en forsmag på de numre, som kommer på hans cd, der udkommer til oktober. Desuden medvirker Allstarskoret, sangerinden Victoria Bech og to lokale orkestre, Passion Of Today og Stalkers.

Foruden selve koncerten har lokale kræfter sat gang i flere opfindsomme tiltag for at skrabe penge sammen til containeren. En billedkunstner har malet et portræt af Mike Tramp, som auktioneres bort. Desuden giver Stenløse Boghandel alt overskuddet fra salget af Tramp-selvbiografien "Vagabonden", ligesom man vil kunne købe Tramp Hot Dogs, T-shirts og cd'er. Hovedpersonen selv spiller naturligvis gratis.

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA