x

Månedens Demo live lige om hjørnet

Månedens Demo live lige om hjørnet

Fredag er det igen tid Månedens Demo på Lades Kælder i København, og denne gang går det stærkt! Bandet er Racing Decays (tidligere Horn of Plenty) fra København. Genren er psychobilly, men med rigeligt ekstra elementer til at gøre det interessant for andre end entusiaster af den subgenre. Med udgangspunkt i halvtredsernes rock’n’roll, toppet op med metal og Balkan, ender det op i en hårdtslående fest med fræs, riff, motorcykler og sprut til langt ud over scenekanten.

”Der er ikke mange dvælende øjeblikke, men en iskold humor og et bjørnekram af livsglæde. Alle kan deres ting, men specielt vokalen sætter stregen under det autentiske”, stod der i denne måneds GAFFA. En helhjertet anbefaling, hvis man er til en sjov og voldsom aften i byen.

Før Racing Decays spiller metal-bandet The Sickness Within fra Silkeborg. Det er thrash metal af den gamle skole, dog med forsøg udi opbygninger og mere episk sangskrivning. Mange af tingene lykkes, og på tværs af demoen gløder kærligheden til metal, som den lød dengang den blev spillet og ikke programmeret.

Det bliver en hurtig og intens aften i kælderen, og et kærkomment møde imellem rockabilly og metal.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA