x

Alcoholic Faith Mission på turné

Alcoholic Faith Mission på turné

Herhjemme har Alcoholic Faith Mission eksisteret lidt som en offentligt hemmelig, men efter de tidligere på året udgav deres andet album, "421 Wythe Avenue", så har interessen fra udlandet kun vokset. Udenlandske bookere, bloggere og anmeldere fra fået øje på den danske duo, og det betyder, at de i flere omgange i løbet af efteråret tager på turné i Tyskland og Holland. Der er også nordamerikanske datoer på vej, og så er der mulighed for at nå at opleve folkrock-duoen i København til Fair Trade Festival den 22. august, inden den europæiske turné.

- Siden udgivelsen af deres seneste album "421 Wythe Avenue" i april har mere end 5000 indieblogs fra hele verden omtalt bandet, som ligeledes er blevet rost af mange anmeldere. Det har fået flere internationale bookingagenter til henvende sig med henblik på at hive bandet til blandt andet USA og Canada, hvor bandet lige nu bliver featured med fire numre på soundtracket til den canadiske independentfilm "Point Traverse". Det oplyser Kasper Find fra Alcoholic Faith Missions pladeselskab, PonyRec.

Thorben Seierø Jensen og Sune Sølund dannede Alcoholic Faith Mission i vinteren 2006 i Brooklyn - og siden påbegyndte de deres første album, "Misery Loves Company", hvis lo-fi-lyd og sangskrivning fik anmelderne til at sammenligne dem med José Gonzalez og Iron & Wine.

Deres andet album "421 Wythe Avenue" gav GAFFA fire stjerner, og Michael Gonzalez skrev:

"Andet album fra københavnske Alcoholic Faith Mission er en anelse mere elektronisk og støjende end debuten. Albummets lyd bringer mindelser om både Blue Foundation, Larsen & Furious Jane og Bon Iver. Det er ikke hvem som helst sådan at blive sammenlignet med, men det er nu fuldt fortjent langt hen ad vejen."

Til november er der mulighed for genhør med Alcohollic Faith Mission i såvel Århus som København, inden bandet tager ud på endnu en Europa-tour med i alt 18 stop, mens bandet i efteråret også går i studiet for at indspille deres tredje album.

Tourplan:

22. august: Fair Trade Festival, København, Danmark
25. august: Nooderzon Festival, Ham Radio Communications, Groningen, Holland
25. august: Nooderzon Festival, Platformtheater, Groningen, Holland
26. august: Astra Stube, Hamburg, Germany
27. august: NBI, Berlin, Germany
28. august: Nordic Walking Societätstheater, Dresden, Germany
29. august: Privat, Berlin, Germany

5. november: Århus, Musikcaféen
6. november: Huset, København

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA