x

Backstage tilbage efter sommerferie

Backstage tilbage efter sommerferie

Musikprogrammet Backstage, der hver lørdag præsenterer to danske bands, er tilbage med nyt lineup til efterårssæonen. Der er stadig billetter til optagelserne til de første fire programmer, som starter mandag den 24. august, og det betyder, der igen er mulighed for at komme helt tæt på en række danske kunstnere.

Vært er fortsat DR's egen Camilla Jane Lea, og hun vil i de første fire programmer præsentere Magtens Korridorer, Turboweekend (billedet), Nephew, Veto, Lucy Love med flere. Hver band eller kunstner giver to numre og spiller sammen et fælles nummer. Du husker måske Tim Christensens og Figurines' fantastiske udgave af Neil Young-klassikeren "Cinnamon Girl" eller The William Blakes' og Spleen Uniteds version af Kate Bushs "Running Up That Hill" fra første sæson?

For at få billetter til optagelserne skal du sende en mail til [email protected] (husk at skriv hvilken eller hvilke koncerter, du vil være publikum). Der er gratis billetter til de 300 første publikummer, og optagelserne forestår i Koncerthusets Studie 2 i DR-Byen i København.

Mandag den 24. august: Infernal vs. Magtens Korridorer
Tirsdag den 25. august: Ufo Yepha vs. Turboweekend
Onsdag den 26. august: Nephew vs. Kaizers Orchestra
Torsdag den 27. august: Veto vs. Lucy Love

Programmerne sendes herefter hver lørdag aften klokken 20.00 på DR2.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA