x

2 Many DJ's indtager Rust

2 Many DJ's indtager Rust

Der var nok mange, der blev skuffede, da den belgiske dj-duo 2 Many DJ's i marts måtte aflyse deres optræden på Rust grundet sygdom. Duoen tog dog en form for revanche, da de gæstede årets Roskilde Festival og leverede et særdeles dansabelt dj-sæt. Nu kommer de dog også, som lovet, tilbage til Rust, nærmere betegnet 1. oktober.

2 Many DJ's alias brødrene Stephen og David Dewaele er også kendt som elektro-rock-gruppen Soulwax, men når de dj'er, kalder de sig altså 2 Many DJ's, og her har de især fået succes med deres mash-ups/bastard-miks, eksempelvis af The Stooges' "No Fun" og Salt-N-Pepas "Push It".

Soulwax debuterede i 1996 med "Leave The Story Untold" og fik en smule international opmærksomhed med opfølgeren "Much Against Everyone's Advice" (der blandt andet indeholder singlen "Too Many DJ's"). Men det var først, da Dewaele-brødrene tog hul på dj- og remix-karrieren under navnet 2 Many Dj's og efterfølgende udsendte det noget mere elektroniske album "Any Minute Now", at folk virkelig fik øjnene op for den interessante gruppe.

Efterfølgende har Soulwax spillet i Danmark i 2006 i Den Grå Hal og på Roskilde Festival samme år, og igen - som 2 Many DJ's - på Roskilde Festival.

Find billetten på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA