x

Skaf Røde Kors-indsamlere og vind en koncert med Oh No Ono

Skaf Røde Kors-indsamlere og vind en koncert med Oh No Ono

Vanen tro holder Røde Kors landsindsamling første søndag i oktober, og det vil i år sige 4. oktober. Og Oh No Ono deltager også i indsamlingen på deres egen måde. De har nemlig sat sig selv i spil i den såkaldte Skolestafet.
 
Skolestafetten 2009 er nemlig i gang, og det betyder, at det gymnasium, der får tilmeldt flest indsamlere til Røde Kors' store indsamling 4. oktober, vinder en eksklusiv koncert med Oh No Ono. Bandet, der for nylig har udgivet deres andet, meget roste album, "Eggs", spiller koncerten gratis for Røde Kors.
 
"Vi blev for nogle måneder spurgt, om vi havde lyst til at deltage i projektet og være 'præmie' for de flittige indsamlere. Vi er rigtig glade for at kunne støtte op om et godt projekt som dette, der gør en stor forskel for en masse mennesker. Vi glæder os til at spille for den flittigste skole," siger Oh No Ono i en pressemeddelelse.
 
De studerende, der vinder konkurrencen, får både en unik musikoplevelse og er samtidig med til at gøre en forskel for andre. Årets Røde Kors Indsamling den 4. oktober sætter fokus på arbejdet med at hjælpe de millioner af mennesker, der lever med krigens grusomheder tæt inde på livet.
 
I gennemsnit samler hver studerende 1.000 kroner ind, og det er penge, der virkelig hjælper.
 
"For 1.000 kroner kan Røde Kors beskytte 50 mennesker mod malaria eller hjælpe seks familier med at overleve tørke i en hel måned. Derfor er hver eneste elev, der melder sig som indsamler, med til at gøre en forskel, der kan redde livet for en anden," siger kampagneleder Jens Grønning fra Dansk Røde Kors.

De aktive gymnasieelever kan se frem til en stor oplevelse. Da Oh No Ono spillede på årets Spot Festival i Musikhuset Århus i maj, uddelte GAFFAs Simon Christensen fem stjerner og skrev blandt andet:

"Oh No Onos koncert i Store Sal, som afslutning på årets Spot Festival, bar præg af at være en cementering af deres seneste værk, "Eggs", som udkom i april. Og den stopfyldte sal bekræfter albummets triumf, mens det ålborgfødte band brillerede ved at kunne genskabe så detaljeret og stort et lydbillede, snarere end ved at overraske eller variere over albummet. Det var nu heller ikke nødvendigt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA