x

Europe er tilbage

Europe er tilbage

Det hæderkronede firser-metal-pop-band Europe, der debuterede i 1983, sikrede sig udødelighed med storhittet "The Final Countdown" fra 1986 og holdt pause fra 1992-2004, er tilbage. 7. september udgiver de albummet "Last Look At Eden”, vanen tro med Joey Tempest i front. Titelnummeret er første single og er allerede udkommet.

Der foreligger for tiden ikke særlig meget information om albummet, men vi kan da oplyse, at det i alt bliver bandets ottende studiealbum og det første siden 2006-udgivelsen "Secret Society". Et album, som GAFFAs anmelder Keld Rud var lidt mellemfornøjet med, om end han dog var mere tilfreds med dét end gruppens forrige album, "Start From The Dark" fra 2004. I 2006 skrev Keld Rud blandt andet:

"Med Europes mindre vellykkede comeback, Start From The Dark, in mente havde jeg ikke de store forventninger til opfølgeren, Secret Society. Skønt jeg aldrig bliver den helt store Europe-fan, må jeg konstatere, at Secret Society overrasker positivt. Fra start til slut er der tale om et både relativt helstøbt, homogent og hårdtrockende album. De 11 sange, der udgør Secret Society, er alle velkomponerede. (...) Træerne vokser dog ikke ind i himlen. Forsanger Joey Tempest forbliver heavyrockens svar på Cliff Richard. Hans fløjlsstemme er pæn, ren og ganske enkelt kønsløs. Og Europe er fortsat heavyrockens duksedreng. Den samlede vurdering på ægte jysk: det her kunne have været meget værre."

Om Europe stadig er nogle duskedrenge, finder vi altså ud af 7. september.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA