x

Ny freestyle-rapbattle i København

Ny freestyle-rapbattle i København

De senere år har konkurrencer i freestyle-rap i Danmark været lig med MC's Fight Night, som da også kører i år. Men et andet freestyle-koncept melder sig nu på banen, nemlig One Minute, som finder sted i Pumpehuset i København 29. august. Og modsat MC's Fight Night skal de deltagende rappere battle med et liveband og ikke en dj i ryggen.

De i alt otte freestyle-rappere dyster minut for minut over musikken fra et live-band. Det foregår i Pumpehuset, og denne aften, hvor arrangementet for første gang løber af stablen, vil Specktors med special guests give koncert mellem runderne.

Idéen med One Minute er ifølge arrangørerne både at finde årets One Minute Champ og at blande hiphop med andre genrer. Det fem mand høje live-band har valgt en masse klassiske battle-beats, som de laver deres egne versioner af, og det giver nye udfordringer til freestylerne, som er blevet inviteret til at deltage og dyste. De har altså ikke deltaget i indledende konkurrencer, som tilfældet er hos MC's Fight Night.

Rapgruppen Specktors, der giver koncert mellem runderne, er en gruppe fra Amager, som blander elektroniske beats og hiphop. Gruppen består af Drysset, Bruce Wanr, Sluzh og Jonas For Fanden, og har siden 2008 spillet på mange af landets natklubber og festivaler ned. I øjeblikket er de i gang med at færdiggøre deres debutalbum, som gerne skulle udkomme den 09/09/09.

Hvem de deltagende otte rappere er, bliver offentliggjort senere på 1minute.dk

Find billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA