x

Opdatering: Brett Anderson fortæller om Suede-opløsning

Opdatering: Brett Anderson fortæller om Suede-opløsning

Billede: Tom Sheehan

Brett Anderson har nu taget bladet fra munden oven på de mange spekulationer, der er opstået efter annonceringen af Suedes pause på ubestemt tid.

"Beslutningen skyldes udelukkede kreative årsager. Personligt føler jeg, at den eneste måde at undslippe den kunstneriske blindgyde, jeg er havnet i, er at lave noget uden for gruppen. Der har været spekulationer omkring vores pladesalg og hitlisteplaceringer, men når alt kommer til alt, drejer det sig om, at jeg vil gøre hvad som helst for at få min kreative dæmon tilbage," siger Brett Anderson ifølge nme.com. Han antyder altså kraftigt, at han har en hovedandel i pause-sætningen.

De to sidste Suede-studiealbum, "Head Music" (1999) og "A New Morning" (2002), har fået en lidt mere kølig modtagelse end de første tre, både blandt publikum og anmeldere, ikke mindst i England, hvorimod bandet stadig har en pæn fanskare uden for hjemlandet, ikke mindst herhjemme.

Suede stopper med årets udgang, men giver koncerter resten af 2003, inklusive en afskedskoncert på Vega i København. Den tidligere annoncerede dato er dog ændret, så det nu ligger fast, at det er 1. december, Suede kan opleves på Vega. Billetsalg starter på fredag d. 14. november på Billetmaskinen, TDC-butikker og i Sex Beat Records i København.

Suede er også aktuelle med opsamlingen "Singles" og den officielle biografi "Love And Poison".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA