Nyhed

Ny tilføjelser til Recession-programmet

Scatterbrain, Natten, Kings Of Dark Disco og tyske Rummelsnuff er nu også kommet på plakaten

Der bliver ved med at komme nye navne til programmet til dette års Recession Festival, og senest er der blevet tilføjet tre danske og et tysk navn til plakaten. Det drejer sig om grupperne Scatterbrain, Natten, Kings Of Dark Disco og tyske Rummelsnuff, der alle kan opleves i Århus i slutningen af oktober.

Scatterbrain kan vel bedst beskrives som et dansk kultnavn, og de var blandt de første grupper herhjemme, der blandede elektroniske instrumenter ind i rocken. Tilbage i år 2006 genudgav gruppen albummet "Keep Dancing", og i en femstjernet anmeldelse her på GAFFA blev pladen kaldt en "dansk elektroklassiker". Samtidig var Scatterbrain stedet, hvor guitaristen Hilmer Hassig (Love Shop) for første gang slog sine folder.

Gruppen kan opleves sammen med enmandsbandet Natten (aka Alexander Kolby), der tidligere på året medvirkede i Karrierekanonen, og Kings Of Dark Disco, der netop har indspillet en 7" single sammen med Lasse Lyngbo (White Pony, Diefenbach) og Pato (Trolle & Siebenhaar, White Pony).


Sidste tilføjelse kommer fra Tyskland i form af Rummelsnuff alias Roger Baptist, der har en fortid i Freunde Der Italienischen Oper og EBM/Industrial-bandet Automatic Noir.

Disse navne kan opleves sammen med Martin Hall, Front 242, Leæther Strip, Mikkel Metal, Pilgrimz, Paral-Lel, Risque, Koonda Holaa, Mnemic, As We Fight, Surfact og mange andre i dagene 30. og 31. oktober på spillesteder rundt i Århus.

Billetter til Recession kan købes via GAFFA Billet.


ANNONCE