x

Christina Aguilera indhenter mere hjælp

Christina Aguilera indhenter mere hjælp

Vi har allerede her på GAFFA.dk kunnet fortælle, at Christina Aguilera har allieret sig med grupperne Le Tigre, Goldfrapp, Ladytron samt sangerinden Sia, der alle skal hjælpe sangerinden med at skrive og indspille nyt materiale til hendes fjerde album.

Men nu kan MTV fortælle, at også M.I.A. og Santigold har været involveret i indspilningerne, som hun lige nu er i gang med at afslutte. Aguilera vil ikke afsløre for meget om den kommende udgivelse, der har fået titlen "Light & Darkness", men fortæller, at hun er mere stolt af arbejdet på dette album, ikke mindst fordi hun har haft mulighed for at skrive sammen med særdeles talentfulde folk, som hun elsker og ser op til.

Aguilera har gennem hele sin karriere fået hjælp af succesfulde sangskrivere som Max Martin, Kara DioGuardi, Diane Warren, og Linda Perry, men det er første gang, hun samarbejder med andre musikere på sange til et nyt album. Det er dog ikke første gang, Santigold hjælper en popstjerne. Hun har nemlig tidligere skrevet sange sammen med både Ashlee Simpson og Lily Allen.

Det vides endnu ikke, hvornår Christina Aguilera vil udsende "Light & Darkness".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA