x

Milow kommer til Århus

Milow kommer til Århus

Belgiske Milow har denne sommer ligget nummer et i det meste af Europa med singlen "Ayo Technology", der også har toppet singlehitlisten herhjemme, hvor den lige nu efter fjorten uger ligger på en tredjeplads. Milow gæstede tidligere på året Nibe Festival, og til oktober kommer han til Århus for at give en koncert på Train.

Historien om 27-årige Jonathan Vandenbroeck er, at han under navnet Milow debuterede i 2006 og havde opnået pæn succes i hjemlandet, da han sidste år af en radiostation blev bedt om at indspille en coverversion for dem. Valget faldt på 50 Cent-tracket "Ayo Technology", og med det var et megahit født.

Sangen har toppet hitlisterne i Danmark, Belgien, Holland, Sverige og Schweiz, og flere steder har sangen klaret sig bedre end 50 Cents originalversion, der oprindeligt hed "Ayo Pornography".

Sangen findes på Milows tredje album, der udkom i juli og ellers indeholder belgierens egne kompositioner. Dem kan man høre sammen med megahittet på Train i Århus 16. oktober, og billetter til arrangementet sælges via GAFFA Live fra onsdag 19. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA