x

Michael Jackson-musical kommer til Danmark

Michael Jackson-musical kommer til Danmark

Den næsten tre timer lange forestilling "Thriller Live", der tager udgangspunkt i Michael Jacksons lange musikkarriere, kommer til Danmark til efteråret. Musicalen har kørt med stor succes i London, hvor den havde premiere på West End-teateret Lyric Theatre i januar i år, og interessen for forestillingen er naturligvis ikke blevet mindre efter Jacksons død.

Nu har man så valgt at tage forestillingen med sig ud i Europa, og med undtagelse af en dato i Odense ligger der nu datoer klar til en række danske forestillinger. Foreløbig står det fast, at "Thriller Live" får dansk premiere i Tinghallen, Viborg, den 30. oktober, hvorefter der følger besøg i en række større byer i Danmark. Arena Fyn, Odense med i turnéplanen enten 31. oktober eller 8. november, mens det ligger fast, at der spilles i Forum Horsens (6.11.), Musikteatret Vejle (7.11.), Aalborg Kongres- og Kulturcenter (9.11.), Idrætshallen Haderslev (11.11.), Falconer Salen i København (12., 13., 14.11.) og Musikhuset Århus (15.11.), inden der fortsættes i Benelux-landene.

Der bliver med andre ord rig mulighed for at komme til at se forestillingen, hvor en række foreskellige sangere fortolker Michael Jacksons største hits fra den tidlige barndom i gruppen Jackson 5 til den enormt populære solokarriere.

Billetsalget til forestillingerne er endnu ikke gået i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA