x

Nikolaj Nørlund giver koncerter

Nikolaj Nørlund giver koncerter

På den sidste dag i denne måned vender Nikolaj Nørlund tilbage til modersmålet, når han 31. august udsender sit femte dansksprogede studiealbum, der har fået titlen "Tid Og Sted". Albummet følges op med fem danske koncerter, der tager Nørlund og band rundt i landet til oktober.

Siden Nikolaj Nørlund i 2003 udsendte albummet "Tændstik" har han fokuseret på sit pladeselskab Auditorium, bandet The Rhonda Harris, jobbet som producer for 1234, Jens Unmack, I Got You On Tape og Mellemblond samt været hovedmand på "På Danske Læber" og "Andersens Drømme". Så han har ikke ligget på den lade side, og han har såmænd også spillet en del koncerter i samme periode.

Men alligevel er der blevet tid til at bladre lidt i den danske rimordbog igen, og efter seks års udgivelsespause på modersmålet, så kan han altså nu inden længe udsende albummet "Tid Og Sted".

Albummet er indspillet i tæt samarbejde med en trio bestående af Nørlund selv på guitar, Anders Christensen på bas (The Rhonda Harris) og Jakob Høyer (The Raveonettes, Marie Fisker) på trommer, og det er også den trio som stiller op live til den kommende turné, hvor koncertdatoerne er som følger:

Lørdag 03.10 - Copenhagen Jazzhouse
Onsdag 07.10 - Horsens Ny Teater (Kvium Salen)
Torsdag 08.10 - Studenterhuset, Aalborg
Fredag 09.10 - VoxHall, Århus
Lørdag 10.10 - Dexter, Odense

Billetsalget er i gang, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA