x

Billy Corgan ansætter 19-årig trommeslager

Billy Corgan ansætter 19-årig trommeslager

Jimmy Chamberlin forlod det gendannede Smashing Pumpkins i marts 2009, og i juni kunne Pitchfork rapportere, at jobsamtalerne med interesserede trommeslagere havde medført, at Billy Corgan var begyndt at arbejde sammen med den kun 19-årige Mike Byrne. Corgan har nu bekræftet i en pressemeddelelse, at Byrne er bandets nye trommeslager.

Corgan har tidligere bekræftet, at han havde arbejdet på nye demoer sammen med Byrne, men nu er den unge trommeslager altså blevet indlemmet som et fuldgyldigt medlem af gruppen. Om valget af Byrne siger Corgan:

"Vi gennemgik mere end 1000 ansøgninger, og det, der fik Mike til at skille sig ud var, at han bare havde den X-Factor, som alle fantastiske trommeslagere har - en blændende blanding af kraft, hurtighed og ynde. Jeg er begejstret over at arbejde med ham, mens han udvikler sig - han har virkelig fortjent denne mulighed. Jeg ved i mit hjerte, at han vil skubbe mig til at blive en bedre musiker".

Planen er, at Mike Byrne skal være med til at indspille det kommende album sammen med Billy Corgan samt spille med ham til seks amerikanske koncerter senere på måneden, hvor Corgan vil afprøve noget af det nye materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA