x

Figurines på intim turné - publikum bestemmer sætlisten

Figurines på intim turné - publikum bestemmer sætlisten

Det er ved at være et stykke tid siden, vi har hørt noget til de eks-nordjyske, nu københavnske guitarrockere i Figurines. Men snart drager de i studiet for at indspille deres fjerde album, opfølgeren til "When The Deer Wore Blue" fra 2007. Inden det kommer så vidt, tager de dog på en lille turné til intime spillesteder i Århus, Odense og København. De lover at spille et par af deres nye numre, men ellers bliver det ønskekoncerter, hvor fans vælger sangene.

Det er mere end fire år siden, at Figurines har spillet på Musikcaféen i Århus og mere end halvandet år siden, de har spillet i så intime rammer som Lille Vegas i København. For at understrege den tætte koncert til publikum lader bandet publikum være med til at bestemme sætlisten for koncerterne. Det gør du på følgende måde: Send en mail til [email protected] med en fem favoritter fra hele Figurinesʼ sangkatalog. Bandet sammensætter sin sætliste på baggrund af alle de indsendte mails.

Sidste, GAFFA anmeldte Figurines live, var til festivalen Oure Rocks i juli 2008. Dengang uddelte GAFFAs anmelder Simon Høgh Meldgaard fem stjerner og skrev blandt andet:

"Generelt var lyden tro mod pladerne, især den seneste ”When The Deer Wore Blue” fra 2007, som var den, der oftest blev fortolket. Tilsat gejst, friskhed og fokus på hits som ”Let's Head Out” og ”Hey Girl!” fra nævnte plade, tilsat numre som ”Silver Ponds” og ”The Wonder” fra tidligere kunst, måtte selv de mest forstenede tilhørere vise begejstring."

 
Figurines kan opleves live følgende steder:

Torsdag den 26.11 - Musikcaféen, Århus
Fredag den 27.11 - Kulturmaskinen, Odense
Lørdag den 28.11 - Lille Vega, København
 
Forsalget starter den 19. august. Find billetten via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA