x

Bon Jovi tegner en cirkel

Bon Jovi tegner en cirkel

Der var en del der mente, at der var lidt for meget Stetson og ikke nok Stratocaster på "Lost Highway", der er det seneste album fra Bon Jovi. Men nu melder bandet ud og siger, at de på det kommende album vender tilbage til rocken, hvilket man selv vil kunne vurdere sandheden af, når bandet udsender "The Circle" 10. november.

Guitaristen Richie Sambora fortæller til Rolling Stone, at bandet er i gang med at mikse den kommende udgivelse, som han beskriver som endnu et album, hvor bandet genopfinder sig selv. Han siger, at der er store omkvæd og en frisk lyd, der blandt andet skyldes at produceren John Shanks også er en dygtig guitarist.

"Der er en masse virkelig gode guitarlyde og nye atmosfærer på det nye Bon Jovi-album, som jeg synes er meget modene. Jeg tror folk vil være nede med det, mand. Og det rocker hårdt".

Sambora fortæller desuden, at det Nashville-inspirerede album "Lost Highway" har gjort, at de følte at der var plads til at lave et stortanlagt rockalbum, som han siger, de har haft det rigtig sjovt med at indspille.

Første smagsprøve fra albummet kommer i form af singlen "We Weren't Born To Follow", der lige nu kan høres på gruppens officielle webside. Man skal dog vente lidt længere, hvis man vil se bandet live. Sambora forventer først, at de rammer landevejen i foråret 2010, men så skal de tilgengæld også på en særdeles lang turné fortæller den 50-årige guitarist.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA