x

Michael Jacksons læge vil blive tiltalt for manddrab

Michael Jacksons læge vil blive tiltalt for manddrab

Den sidste person, der så Michael Jackson i live, var hans personlige læge Dr. Conrad Murray, og ifølge Fox News' kilder vil han nu inden for nærmeste fremtid blive tiltalt for manddrab. Tv-stationen krediterer en kilde hos politiet for informationen, der også fortæller, at en af Jacksons andre læger, hudlægen Dr. Arnold Klein, vil blive tiltalt for lægesjusk.

Ifølge Fox skulle Murray allerede have været arresteret i denne uge, men politiet har udskudt arrestationen, da de fortsat mangler tilladelse til at gennemsøge et apotek i Los Angeles for at indsamle mere bevismateriale. Der bliver også spekuleret i, at sigtelsen vil være manddrab, da man forventer, at en jury ikke vil dømme Murray for drab, når man ikke har kunnet etablere et motiv.

Murray var som nævnt den sidste, der så Michael Jackson i live, og det var ham, der gav popstjernen en indsprøjtning, som det er blevet fastslået var medvirkende til at forårsage Jacksons hjertestop. Lægen er tydeligvis også selv klar over, at politiet har rettet søgelyset mod ham, og tirsdag 18. august frigav han en video, hvor han for første gang udtalte sig siden Jacksons død.

I videoen takker han venner og patienter for deres støtte og fortæller, at han ikke længere svarer sin telefon eller tjekker sin email på grund af en lang række dødstrusler. En talsmand for Murrays advokathold udtaler, at videoen blot er en hilsen til venner og bekendte, og at linket til videoen kun er videregivet til de af Murrays kontakter, der har været i kontakt med advokaterne.

Men ifølge Fox kan videoen også ses som et sidste desperat forsøg fra Murrays side på at generere sympati og farve de kommende jurymedlemmers mening om ham.

Det forventes også, at hudlægen Dr. Arnold Klein, der gav Jackson forskellige smertestillende præparater, vil blive sigtet for lægesjusk næste måned, når politet har opbygget en bedre sag mod ham. Dette kommer frem kort tid efter, Klein kørte sig selv i stilling i forældremyndighedssagen om Jacksons børn, da han tidligere på måneden udtalte, at han altid har haft et nært forhold til Jacksons børn, Paris Katherine og Prince Michael, og at ønsker at blive ved med at være i deres liv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA