The Storm klar med sort held

The Storm klar med sort held

Fra Pernille Rosendahl og Johan Wohlert i 2006 offentliggjorde, at de havde fundet sammen musikalsk i duoen The Storm, til de i februar 2008 udsendte debutalbummet "Where The Storm Meets The Ground", var de udsat for en interesse fra både presse og publikum som ikke tidligere er set lignende omkring et debuterende dansk orkester. Alligevel er duoen nu klar til at tage en tur mere, og første skridt videre kommer i form af albummet "Black Luck", der udsendes 12. oktober.

Som tidligere skrevet her på GAFFA.dk er albummet blevet til i samarbejde med Volbeat-produceren Jacob Hansen, og i en pressemeddelelse fremgår det, at den kommende udgivelse er en direkte reaktion på det cirkus, de to musikere var igennem omkring debutpladen. Om den nye udgivelse siger Pernille Rosendahl:

"Det er som at komme hjem efter en lang rejse at have total kontrol igen. Vi er tilbage ved vores rødder og sætter igen vores fingeraftryk på alt".

Til det tilføjer Johan Wohlert, at de "måtte tage ét skridt tilbage for at kunne tage fem skridt frem", og en del af den proces har været at afbryde samarbejdet med Universal Music, der stod bag bandets debut. I stedet udgives "Black Luck" af The Storms eget selskab W/R Production i samarbejde med Target Records.

Albummet vil indeholde titler som "Are Your Shoes Too Tight?" og "B.S.E.", der er en duet med Michael Poulsen fra Volbeat, samt "Honesty", der er første singleudspil, som udsendes digitalt mandag 31. august, men allerede vil kunne høres i radioerne landet over samt på The Storms MySpace-side fra mandag 24. august.

"Black Luck" udkommer mandag 12. oktober, hvorefter bandet drager på en dansk efterårsturne:

19/11 - Kbh @ Lille Vega
21/11 - Århus @ VoxHall

26/11 - Odense @ Posten
27/11 - Aalborg @ Studenterhuset

05/12 - Roskilde @ Gimle


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA