x

Ekstra billetter til Festugens uofficielle åbning

Ekstra billetter til Festugens uofficielle åbning

C.V. Jørgensen optræder til tre forskellige arrangementer i Århus Festuge, og det første af dem går under titlen "Uofficiel åbning for gud og hvermand". Koncerten er C.V.'s første offentlige optræden siden 2002, og interessen har været så stor omkring arrangementet, at der har været udsolgt længe. Men nu er der blevet frigivet 100 ekstra billetter til koncerten, hvor den danske sangskriver optræder med bandet Desoto Causus, og hvor man også kan opleve amerikanske Joe Henry, skotske Isobel Campbell, australske Sarah Blasko og grønlandske Nive.

Der er næppe megen grund til at præsentere C.V. Jørgensen nærmere, men om de øvrige kan vi fortælle, at Joe Henry trods en stribe anmelderroste udgivelser aldrig har optrådt her i landet tidligere. Senest er kommet "Blood From Stars", hvor den altid alsidige sangskriver er gået i en mere jazzet og blueset retning end tidligere.

De to herrer får følgeskab af tre sangerinder, hvoraf Isobel Campbell nok er bedst kendt for sit arbejde med Belle & Sebastian og Mark Lanegan. Sarah Blasko har en række udgivelser bag sig inklusive "As Day Follows Night", der kom tidligere på året og er produceret af Bjorn Yttling (kendt for sit arbejde med vennerne Peter og John). Sidste navn er Nive, der endnu har sit debutalbum til gode, men på ep'en "Nive Sings" har hun alligevel tiltrukket samarbejdspartnere som John Parish og Howe Gelb.

Alle fem navne kan opleves til den uofficielle åbning i Rådhushallen i Århus 27. august, og de ekstra billetter er i salg nu via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA