x

Jamiroquai klar med nyt i 2010

Jamiroquai klar med nyt i 2010

Det er ved at være et stykke tid siden, vi har hørt nyt fra Jamiroquai, som sidst var albumaktuel i 2005 med "Dynamite" – et album, som fik hele seks stjerner i GAFFA. Men nu er der nyt på vej fra funkgruppen, om end det først bliver i 2010.

Ifølge funkin.com udtaler trommeslager Derrick McKenzie, at gruppen med den evigt hattebærende Jay Kay i front har indgået en ny pladekontrakt med Universal Music, og at gruppen vil udsende et nyt album i midten af 2010 og herefter tage på turné.

McKenzie fortæller videre, at bandet har indspillet over 40 nye sange, men at kun de bedste af disse vil finde vej til det nye album. Sangene er i øvrigt primært indspillet live i studiet, altså uden lag-på-lag-optagelser, og der skulle være tale om svedig funk i klassisk Jamiroquai-stil, om end nogle af sangene skulle være mere disko-påvirkede end vanligt.

Jamiroquai debuterede i 1993 med det storhittende album "Emergency On Planet Earth", der blandt andet indeholdt hitsinglen "Too Young To Die". Gruppen har i alt udsendt seks studiealbum og en opsamling. Fire af disse album har toppet den engelske hitliste, og alle har som minimum opnået en tredjeplads på hitlisten.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA