x

Martin Hall udgiver ny single og genudgiver hovedværker

Martin Hall udgiver ny single og genudgiver hovedværker

Martin Hall genudgav i februar to af sine ældre album, "Apparently All The Same" og "Random Hold", og der er mere, hvor det kom fra. 21. september udgiver Hall nemlig to af sine mest roste plader fra firserne, "Relief" og "Cutting Through", oprindeligt udsendt i henholdsvis 1985 og 1986, på én samlet cd med fyldig booklet. Albummene sælges også digitalt enkeltvis.

"Relief" har aldrig tidligere været udgivet på cd, mens nogle af numrene fra "Cutting Through"-numrene medvirkede på den for længst udsolgte opsamlings-cd "The Martin Hall Document" udgivet af Virgin Records tilbage i 1989. Begge plader er desuden remasteret. "Cutting Through" blev i øvrigt i sin tid lanceret som Martin Halls afskedsalbum, da Hall allerede som 23-årig lancerede sin tilbagetrækning som sanger til fordel for spirituelle studier. Det blev dog kun til en pause fra musikken på to år.

Derudover udsender Martin Hall mandag den 7. september det spritnye og ifølge ham selv "overraskende iørefaldende nummer" "Mirrorball" via download-ep'en af samme navn. Titelnummeret er produceret af og indspillet i samarbejde det nye producernavn Maskinen, den ene halvdel af duoen Stoffer & Maskinen der for tiden P3-hitter med singlen "De Eneste Tilbage".

Ep'en indeholder yderligere tre andre udgaver af samme sang, vel at mærke radikalt forskelligartede versioner. De to udgaver er produceret af henholdsvis Christian Skeel og Mikkel Meyer, som begge medvirkede på det anmelderroste Hall-album "Hospital Cafeterias" udgivet tilbage i februar. I Mikkel Meyers "Patterns Of Waiting" iklædes sangen elektronisk klædedragt, mens Christian Skeel i sin "Forgetting The Details"-version har genindspillet den oprindelige sang i en nyarrangeret udgave med det klassiske The Vista Dome Ensemble. Også Halls egen originaludgave er inkluderet på ep'en.

"Mirrorball"-ep'en kan høres på både Halls MySpace- og Facebook-profiler fra mandag den 7. september. Man kan også købe en særlig cd-udgave af ep'en, der kun udgives i 100 nummererede eksemplarer. Denne udgivelse kan bestilles på [email protected]

Martin Hall kan i øvrigt i efteråret opleves live følgende datoer:

11. september - Kulturmaskinen, Odense (med Tone)
24. oktober - Hotel des Nordens, Flensborg
30. oktober - Skt. Pauls kirke, Århus
08. november - DR's Koncerthus, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA