x

Bob Dylan bekræfter julealbum

Bob Dylan bekræfter julealbum

Den mavesure mester er måske ikke lige det, man vil forbinde med den søde julestemning, men ikke desto mindre er 68-årige Bob Dylan nu klar med sit første julealbum, der udsendes til oktober med titlen "Christmas In The Heart".

Da vi skrev om rygterne omkring det kommende album tidligere på måneden, blev titlen "Snowin' In The Wind" ellers foreslået af en læser. Men Dylan er gået i en mere rørstrømsk retning med titlen til det album, der kommer til at indeholde sangskriverens fortolkninger af udødelige juleklassikere som "Little Drummer Boy", "Here Comes Santa Claus" og "Winter Wonderland".

Indspilningerne til albummet skulle eftersigende være fundet sted i maj måned i Jackson Brownes Groove Masters-studie i Santa Monica, Californien, og ifølge Rolling Stone vil overskuddet fra pladen gå til velgørende organisationer som Feeding America, der skal bekæmpe sult rundt om i verden.

Den jødiskfødte Robert "Bob Dylan" Zimmermann konverterede i slutningen af 70'erne til kristendommen og udgav efterfølgende tre plader ("Slow Train Coming", "Saved" og "Shot Of Love"), der refereres til som hans kristne trilogi. I 90'erne udtalte Dylan dog, at han ikke betragtede sig som et medlem af en organiseret religion, men det har åbenbart ikke mindsket hans kærlighed til julemusik.

Bob Dylan udsender sit 47. album, "Christmas In The Heart", 13. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA