x

Ny koncert for humanitær retfærdighed i København

Ny koncert for humanitær retfærdighed i København

I sidste uge spillede en lang række danske kunstnere en koncert på Rådhuspladsen i København for at vise deres holdning til udvisningen af de irakere, der indtil for nylig havde opholdt sig i Brorsons Kirken i København. Nu afvikles der endnu et arrangement i hovedstaden med ønsket om at sætte fokus på menneskerettigheder.

Koncerten vil blive afviklet i Huset i Magstræde torsdag 27. august, hvor Jacob Bellens (Murder & I Got You On Tape) vil optræde som solist, Diefenbach vil optræde akustisk og også Under The Sherry Moon, Mads Wæhrens & Band og Jacob Høegh (Hellraiserten) vil dukke op på programmet.

Musikeren Mads Wæhrens begrunder sin deltagelse i arrangementet således:

"For mig er sagen om de afviste irakiske asylansøgere et sørgeligt bevis på, at de værdier vi tidligere har været stolte af at fremhæve, når vi talte om Danmark og danskhed - såsom frisind, åbenhed og medmenneskeligt overskud - lige så stille er ved at blive udvandet til fordel for negative værdier som griskhed, dobbeltmoral og lukkethed over for fremmede ... Der må være en anden dagsorden end den, regeringen og DF lægger for dagen".

Støttekoncerten finder sted torsdag 27. august klokken 20:00 i Musikcaféen og Planeten, Huset i Magstræde. Entréen er en foreslået donation på 40 kroner, der vil gå til KirkeAsyls forsatte arbejde til fordel for de afviste irakere. Støttekoncerten er arrangeret i samarbejde med Kirkeasyl.

Program:
20.00: Dørene åbner
20.30: Jacob Høegh - Musikcaféen
21.15: Jacob Bellens solo – Planeten
22.00: Diefenbach akustisk - Musikcaféen
22.45: Mads Wæhrens & Band - Planeten
23.30: Under The Sherry Moon – Musikcaféen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA