x

Stil spørgsmål til Dúné

Stil spørgsmål til Dúné

Den 31. august er der nyt album fra det tidligere Skive-band Dúné, som allerede som teenagere gjorde sig bemærket til Starfighters, med single "A Blast Beat" og med debutalbummet fra 2007 "We Are In There, You Are Out Here". Siden har det album bragt dem Danmark og Europa rundt.

Deres andet album har fået titlen "Enter Metropolis" og er produceret af Volbeat-produceren Jakob Hansen. Grundstenene er stadig energisk, hurtig elektrock - som man kan høre på førstesinglen "Victim Of The City" - men Dúné har også fået et episk og modent præg ifølge bandets pladeselskab, Iceberg Records. "Enter Metropolis" er allerede udgivet på det tyske marked, og septetten har store turnéplaner og har omkring 50 jobs linet up i Danmark, Tyskland og Østrig i efteråret.

Du kan stille spørgsmål til Dúné om alt mellem himmel og jord. Om deres tøjstil, videoer, den gamle plade, om deres forhold til succes, fodbold eller om Skive.

For at stille dine spørgsmål til Dúné, skal du sende en mail til [email protected]. Skriv ”Dune” i emnefeltet, og husk at skrive dit navn og din hjemby i bunden af mailen. Vi udvælger de bedste fem spørgsmål og stiller dem til bandet. Mailboksen er åben fra i dag og frem til onsdag den 16. september.

"Enter Metropolis" udkommer på mandag den 31. august. Dúné består af: Matthias Kolstrup, Cecilie Dyrberg, Ole Bjørn Sørensen, Simon Troelsgaard, Piotrek Wasilewski, Malte Aarup-Sørensen og Danny Jungslund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA