The Dreams på vej ud i verden

The Dreams på vej ud i verden

Det populære færøske band The Dreams, der blander pop, punk og rock med umiskendelig emo-inspiration, er på vej med et nyt album og drager de næste par måneder på efterårsturné rundt i Danmark.

Udlandet har dog også fået øjnene op for The Dreams. Bandet har netop skrevet pladekontrakt med både Frankrig og Tyskland samt hele Norden. Herudover forhandles der ifølge gruppens booking- og managementbureau Upfront Music i skrivende stund med 14 andre lande om udgivelsen af det nye album, som denne gang - ikke helt overraskende - er på engelsk, og udkommer til efteråret.

The Dreams mødte hinanden på Færøerne og har spillet sammen siden 2004. I 2006 udgav de albummet "Tazy" med genindspilninger af færøske klassikere. I 2006 flyttede de til Danmark og mødte produceren Chief 1 (eks-Rockers By Choice, producer for blandt andre Bryan Rice, Basim, Christina Groth og mange andre), som de siden har arbejdet tæt sammen med. I 2008 udgav de så albummet "Den Nye By", som har givet dem tre store hits med henholdsvis "Lad Mig Være", "Himlen Falder/Helvede Kalder" og "Backstabber", der alle har toppet Boogie-listen, "Backstabber" i hele ti uger. "Lad Mig Være" var også The Dreams' bidrag til det danske Melodi Grand Prix 2008, hvor sangen blev nummer fire. "Den Nye By" blev genudgivet i en ny version tidligere på året med tre nye numre og en dvd.

The Dreams har netop færdiggjort to nye musikvideoer til det kommende album.

Man kan de næste måneder opleve bandet live i følgende byer:

27.08  //  Vanløse Kulturhus, Vanløse
05.09  //  Ridehuset, Aarhus
18.09  //  Viften, Rødovre
19.09  //  Tobaksgaarden, Assens
24.09  //  Tobakken, Esbjerg
25.09  //  Tante Olga, Randers
26.09  //  Det Musiske Hus, Frederikshavn
02.10  //  Grønnegades Kaserne, Næstved
10.10  //  Portalen, Greve
16.10  //  Holstebro Musikteater, Holstebro
13.11  //  Galaksen, Værløse
14.11  //  Badeanstalten, Slagelse

Find billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA