Nyhed

GAFFA dækker Århus Festuge intensivt

Koncertanmeldelser fra festugen næsten hver dag de næste halvanden uge

Århus Festuge står for døren, og i anledning af det omfattende musikprogram i år anmelder GAFFA koncerter stort set hver dag i løbet af festugen.

Festugen begynder officielt i morgen, men allerede i aften er der "uofficiel åbning for Gud og hvermand" i Rådhushallen med C.V. Jørgensen (billedet) med The DeSoto Caucus som band samt Joe Henry, Isobel Campbell, Sarah Blasko og Nive. En koncert, som GAFFA anmelder, ligesom vi også anmelder de to andre C.V. Jørgensen-relaterede koncerter i festugen. Nemlig 30. august med C.V. Jørgensen & The DeSoto Caucus, Isobel Campbell, Sarah Blasko og Nive. Og 1. september med C.V. Jørgensen & The DeSoto Caucus, Josh Rouse og Maria Timm.

GAFFA anmelder også de tre 2012-koncerter på VoxHall med bud på fremtidens stjerner. Nemlig 3. september med Micachu & The Shapes, 4. september med VV Brown, Ebony Bones og MPHO og 5. september med Gemma Hayes, Laura Marling og Sophie Hunger.


GAFFA anmelder endvidere noget af den 24 timers "Fremtiden er jazz"-koncert på Det Jyske Musikkonservatorium 2.-3. september. Vi tør dog ikke love at holde os vågne alle 24 timer. Til gengæld skal vi nok være vakse, når Dúné spiller på Musikcaféen 5. september og Lisa Ekdahl i Musikhuset Århus 6. september.

Find billetter til koncerterne i Århus Festuge på GAFFA Live

 


 

ANNONCE