x

Flere billetter til ellers udsolgte C.V. Jørgensen-koncerter

Flere billetter til ellers udsolgte C.V. Jørgensen-koncerter

Opdatering: Billetterne er nu udsolgt

Billetterne til de tre C.V. Jørgensen-koncerter i Århus Festuge blev revet væk, men nu er der - for anden gang - blevet frigivet yderligere 50 billetter til de to koncerter på VoxHall 30. august og 1. september.

De ekstra billetter skyldes, at det ombygningsramte VoxHall har fundet ud af, at det alligevel er forsvarligt at sætte lidt ekstra billetter i salg.

Ved koncerterne spiller C.V. Jørgensen sammen med Århus-gruppen The DeSoto Caucus, udvidet med den amerikanske multimusiker Howe Gelb (Giant Sand med flere) på klaver, guitaristen Nikolaj Heyman og trompetisten Jakob Buchanan. Ved de to koncerter optræder også en række andre markante sangere og sangskrivere. 30. august gælder det skotske Isobel Campbell, australske Sarah Blasko og grønlandske Nive og 1. september amerikanske Josh Rouse og århusianske Maria Timm.

Torsdag aften spillede C.V. Jørgensen og The DeSoto Caucus ved den såkaldte uofficielle åbning for Gud og hvermand, og det blev et sandt triumftog af en koncert ifølge GAFFAs anmelder, som uddelte fem stjerner under overskriften "Ægte gensynsglæde". Læs anmeldelsen her.

Find billetter på GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA