x

Nyt Kashmir-album tager form

Nyt Kashmir-album tager form

Det er ved at være fem år siden, Kashmirs seneste studiealbum, "No Balance Palace" udkom, men nu er opfølgeren langt om længe ved at tage form. Bandet er for tiden i studiet i New York, og Kashmir-fansiden kashmir-lounge.com kan citere en mail, en af bagmændene for sitet har modtaget. Her skriver sanger, guitarist og sangskriver Kasper Eistrup følgende:

"Vi er - som bekendt - i Electric Lady i New York. Jimi Hendrix' gamle studie. I fuld gang med indspilninger. I øjeblikket er jeg her sammen med Mads (Tunebjerg, bassist, red.), og vi bruger dagene på at lave "field recordings" (optagelser fra forskellige ambiente steder i den pumpende smeltedigel), indspille guitar, keys, støj, mm.

Vi arbejder med John O'Mahony (The Metrics, Coldplay mm) samt Andy Wallace (Slayer, Nirvana, Jeff Buckley, Sonic Youth blandt mange andre) som medproducere."

Kasper Eistrup slutter sin mail med ordene:

Vi kender endnu ikke tidsperspektivet for færdiggørelsen og udgivelsesdagen og ønsker heller ikke at love mere, end vi kan holde. Derfor vores momentane ordknaphed.

Vi opfordrer alle til at følge os på Twitter, hvor vi jævnligt smider billeder og små kommentarer."

Kashmir luftede et af deres nye numre, "Electrified Love", på sidste måneds Grøn Koncert-turné.

Kashmir debuterede i 1994 med det grunge-, hardrock- og funkinspirerede album "Travelogue", hvorfra især "The Story Of Jamie Fame Flame" og balladen "Rose" blev store hits. De fulgte de op i 1996 med "Cruzential", som blandt andet indeholdt hittet "Bring Back Superman". I 1999 udgav de det mere afdæmpede, Pink Floyd-, Jeff Buckley- og Radiohead-inspirerede "The Good Life", som blev en kæmpesucces, der blandt andet rummede hittene "Mom In Love, Dad In Space" og "Graceland". I 2003 udsendte de "Zitilites", igen et stort hit, som blandt andet bød på hits som "Surfing The Warm Industry" og "Rocket Brothers", og i 2005 kom så "No Balance Palace", der blandt andet udmærkede sig ved gæsteoptrædener fra David Bowie og Lou Reed.

Kashmirs Twitter-profil

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA