x

Noel føler sig mobbet ud af Oasis

Noel føler sig mobbet ud af Oasis

Noel Gallagher har nu fortalt lidt mere om, hvorfor han fredag aften umiddelbart før en koncert i Paris valgte at forlade Oasis, den gruppe, han var med til at danne med sin bror Liam i 1991, og som han siden har solgt over 50 millioner plader med.

Ifølge The Independent har Noel Gallagher udsendt følgende udtalelse:

"Jeg føler, I er nødt til at vide, at graden af verbal og fysisk intimidering mod mig, min familie, mine venner og kammerater er blevet utålelig. Og graden af støtte ... fra mit management og mine bandmedlemmer har ikke efterladt mig med andet valg end at tage min jakke og søge nye græsgange. Jeg tager storslåede minder med mig."

Med andre ord kan man sige, at Noel Gallagher føler sig mobbet ud af Oasis, og det må jo siges at være trist. Om gruppen så kan overleve uden manden, der har skrevet langt størstedelen af deres sange og ikke mindst deres store hits, må siges at være tvivlsomt.

Manageren Alan McGee, som var manden, der i sin tid opdagede Oasis og udgav deres første plader på sit pladeselskab Creation, har udtalt, at den forgangne fredag var "en trist dag for musikken."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA