x

Kendt New York-dj er død

Kendt New York-dj er død

DJ AM har i flere år været en efterstræbt fest- og koncert-dj for skuespillere og musikere på amerikanske kontinent. Hans glamourøse liv med forholdene til kvindelige stjerner og stoffer fik en brat ende i fredags, da han ifølge The Associated Press blev fundet på gulvet i sin lejlighed fredag eftermiddag.

Den afdøde dj, der også var kendt under sit borgerlige navn Adam Goldstein, talte åbenhjertet om sit forhold til forskellige euforiserende stoffer, og selvom dj AM angiveligt skulle have været stoffri i flere år, blev der ifølge de amerikanske myndigheder fundet anordninger til at tage dem med i dennes lejlighed.

Samarbejderne med store navne som Papa Roach, Madonna og Will Smith, sammen med evnerne som eksklusiv pladevender, gjorde dj AM til et stort dj-navn i New York. Adam Goldstein er blevet anvendt som dj af blandt andre Jim Carry, Ben Stiller og Leonardo DiCaprio til pompøse fester i kendis-miljøet og var kendt for sin omgang med kendte personligheder. 

Adam Goldstein var også, ud over at vende pladerne til celebre fester, kendt som koncert-dj for blandt andre Jay-Z og for sine sine korte forhold til både tv-stjernen Nicole Richie, der er datter af Lionel Richie, og til sangerinden og skuespilleren Mandy Moore.

Han brød første gang igennem i 2001 som en del af rock-popbandet Crazy Town, der det år havde et massivt hit med singlen "Butterfly". Cracy Town havde netop i sidste uge spillet deres første koncert sammen i fem år, der kunne have været starten på et muligt comeback for gruppen. Planerne om den reelle gendannelse af bandet er nu mindre sandsynligt med det tragiske dødsfald i sidste uge.

Adam Goldstein blev 36 år gammel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA