x

Mariah Carey-album ude i september

Mariah Carey-album ude i september

Vi har tidligere foromtalt Mariah Careys kommende, 12. studiealbum, "Memoirs Of An Imperfect Angel". Oprindeligt skulle albummet være udkommet 24. august, men det er nu udskudt til 28. september. Albummet følger op på sidste års album "E=MC²", der toppede den amerikanske hitliste.

I dag har Mariah Carey solgt over 160 millioner albums og er den amerikanske soloartist med flest nummer 1-singler. Desuden har hun modtaget fem amerikanske Grammyer.

Første single fra "Memoirs Of An Imperfect Angel","Obsessed", er netop udgivet og er skrevet og produceret af Mariah Carey selv samarbejde samt The-Dream og Tricky Stewart, som også har (co-)skrevet og produceret størstedelen af albummets numre. "Obsessed" er i øvrigt en kommentar til en "beef" med Eminem, som blandt andet har kommenteret hende på sit seneste album, "Relapse".

Som vi tidligere har nævnt, udkommer albummet med en 34-siders booklet, der er produceret i samarbejde med modemagasinet Elle, og som kommer til at indeholde reklamer for producenter af luksusvarer såsom Elizabeth Arden, Angel Champagne, Carmen Steffens, Le Métier de Beauté og The Bahamas Board of Tourism.

Mariah Carey brød igennem i 1990 med sit selvbetitlede debutalbum og hittet "Vision Of Love", og siden da har hun næsten uafbrudt ligget i toppen af hitlisterne. Hun havde dog en mindre kommerciel nedtur i 2001 med filmen og albummet "Glitter", der solgte så lidt, at hendes daværende pladeselskab Virgin betalte hende 28 millioner dollar for at slippe ud af deres kontrakt med hende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA