x

January Jaunt stopper

January Jaunt stopper

Det elektroniske rockband January Jaunt har eksisteret i seks år og har både det velanmeldte album "Echoes And Stills" og en netop overstået turne i Tyskland i bagagen. Men inspirationen har ifølge bandet manglet, og medlemmerne har aftalt at stoppe gruppen efter udgivelsen af ep'en "The Polar Shift" den 12. september.

Frontmanden Ole Gundahl og resten af January Jaunt fik ellers rosende ord med på vejen, da de udgav debutalbummet "Echoes And Stills", som udkom på det alternative pladeselskab Strange Ears. Albummet fik fire stjerner i GAFFA, hvor anmelderen blandt andet skrev følgende:

"January Jaunt albumdebuterer efter lang tids tilløb med en særdeles overbevisende plade, der et langt stykke hen ad vejen cementerer bandets udprægede musikalske sans. Stilen er indierock med visse afstikkere til det eftertænksomt postrockede og det komplekst elektroniske, men mest af alt bæres skivens ti numre oppe af et flænsende anlagt guitarspil, et imponerende livligt og hittepåsomt basspil samt et lifligt klangfuldt keyboardspil."

Medlemmerne skriver om stoppet på deres MySpace-side og takker blandt andet "alle de folk, som kom til vores koncerter, og som har nydt vores musik" og samtidig de tidligere medlemmer af bandet. Om de enkelte medlemmer har andre projekter i støbeskeen, vides endnu ikke.

Den formodentlig sidste koncert bliver ifølge bandet spillet i Ridehuset i Århus allerede tirsdag den 1. September i forbindelse med Strange Ears' koncertrække til Present Aarhus Festival, hvor fans og interesserede skal være hurtige for at nå at se January Jaunt en sidste gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA