x

Malk De Koijn spiller ekstrakoncert i Amager Bio

Malk De Koijn spiller ekstrakoncert i Amager Bio

Malk De Koijn må siges at være tilbage som et af de førende hiphop-navne i landet. Først tog den spøjse trio Roskilde Festival med storm, da de denne sommer spillede deres comeback-koncert for et fyldt Arena-telt, og derefter annoncerede Malkerne en Danmarksturné, som blev udsolgt på en uge. Amager Bio kan nu også være stolte over at præsentere de tre Langestrandsbananer til en ekstrakoncert søndag den 15. november i København.

Trekløveret Blæs Bukki, Tue Track og Geolo G har med bare to album skabt en unik stilart indenfor hiphoppen. Med deres specielle, skæve og ikke mindst prisbelønnede brug af det danske sprog tilsat beat-kundskaber, der ligger højt over dansk standard, har Malk De Koijn en enestående plads i den danske musikscene.

Men Malk De Koijn er også en unik oplevelse på scenen, hvor de tre rappere iklæder sig alskens mærkeligt tøj og udstyr, mens rækken af hits bliver præsenteret for publikum. Comeback-koncerten på årets Roskilde Festival var endnu en bedrift for den skæve trio, der af GAFFA blev belønnet med topkarakterer, og hvor anmelderen skrev:

"Phantastisk, De Rigtige McCoys og Musclebundt gav god grund til at nikke med nakken, og viste tydeligt, hvad der gør Malk de Koijn til Danmarks i særklasse bedste hiphoporkester. De laver ganske enkelt bedre beats og skriver bedre tekster end alle de andre, og med den slags materiale er det svært at fejle."

Udover Amager Bio-koncerten og den udsolgte turné rundt i landet kan Malk De Koijn også opleves som hovednavn på dette års Aarhus Took It, der i år kun fokuserer på danske hiphopnavne.

Hiphop-trioen har endnu hverken be- eller afkræftet rygterne om et eventuelt nyt album, men har ved de to overståede koncerter spillet nye numre, som går under navnene Malks Toback og Du' Min Pige Girl, som man højst sandsynlig igen kan stifte bekendtskab med til de forskellige koncerter.  

Billetterne til ekstrakoncerten i Amager Bio kan købes fra den 2. september og kan findes via GAFFA Live, mens billetterne til Aarhus Took It kan købes på festivalens hjemmeside.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA