x

Arrestordre mod Michael Jackson

Arrestordre mod Michael Jackson

Det er ved at være et par måneder siden, Michael Jackson sidste viste sig her på siden, men nu er den gal igen. Politiet i Santa Barbara, Californien har udstedt en arrestordre mod ham, efter at hans hjem i går blev ransaget oven på anklager om pædofili fremsat af en 12-årig dreng, skriver mtv.com.

Da Jacksons enorme ranch Neverland blev ransaget, var popkongen ikke hjemme, men i Las Vegas for at deltage i en tv-optagelse. Med arrestordren må han formodes hurtigt at komme i politiets varetægt, da han – trods tendenser til tilbagetrukkethed – næppe kan skjule sig for myndighederne.

For ti år siden blev Jackson også beskyldt for anklager mod misbrug af en dengang 12-årig dreng. Sagen kom dog aldrig for retten, da Jackson indvilligede i at betale en millionbeløb til drengen, selvom Jackson pure nægtede alle anklager.

Michael Jacksons forhold til børn kom under fornyet mistanke for et år siden, da Jackson holdt sin yngste søn ud fra en hotelaltan i Berlin (billedet), og igen med Martin Bashirs dokumentarfilm om ham tidligere på året. Her indrømmer Jackson at have sovet med børn – dog uden at pille ved noget – ligesom han her konsekvent lader sine børns ansigter dække af masker, for at de ikke skal kunne genkendes af potentielle kidnappere.

En talsmand for Jackson siger, at den slags anklager kommer fra tid til anden, og at der aldrig kommer noget ud af dem.

Jackson har i øvrigt netop udsendt greatest hits-opsamlingen "Number Ones" med 17 af hans nr. 1-hits, fra "Don’t Stop Till You Get Enough" fra 1979 til "Break Of Dawn" fra 2001, samt den nye single "One More Chance".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA