x

Prominent dj gæster Copenhagen Jazzhouse

Prominent dj gæster Copenhagen Jazzhouse

Den månedlige klub Soulfuld har siden foråret i år givet publikum iørefaldende soul, rhythm'n'blues, jazz og Doo-Wop bragt via vinylen i det københavnske. Den prisbelønnede dj LeBon, der er kendt som en del af Den Sorte Skole, er blandt arrangørerne på klubben, der denne gang tilbyder et aften med dj'en Marc Forrest som hovednavnet.

Marc Forrest er kendt for sin medvirken i den berlinske Hip City Soul Club, der efter sigende skulle lave byens førende aftener for soulmusik. Denne klubaften har været en velkendt event siden 1991, og har siden sat standarten for soulmusikken i den tyske hovedstad. Marc Forrest selv har samlet på de ekslusive plader siden 1986, og har et ry for at være en af de bedste dj uden for England udi den britiske stilart northern soul.

Besøget af den prominente dj er kommet i stand ved hjælp af holdet bag GhettoSoul Crew, der består af de to dj's Nik B. og Søren, og som i seks år har arrangeret soulaftener i Ålborg. Disse to kan samme aften også opleves i Copenhagen Jazzhouse, hvor Pladevennerne og arrangørerne Senior Storm og Cohnny Jazz er annoncerede som dj's.

Tidligere har andre spændende dj's fundet vej til Soulfuld, heriblandt dj Andy Smith, der er kendt for sit arbejde med triphopgruppen Portishead, og Anders Trentemøller, der spillede et specielt "Surf 'n' Soul"-sæt i klubben. Soulklubben garanterer for en aften i den rette stemning, hvor vinylsinglerne fra fortiden bliver genoplivet af de kyndige dj's, og hvor publikum kan få en unik oplevelse i Copenhagen Jazzhouse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA