x

Jimi Hendrix-genudgivelser på vej

Jimi Hendrix-genudgivelser på vej

Mens 2009 står i The Beatles' tegn med de adskillige annoncerede genudgivelser, kan 2010 meget vel blive året, hvor Jimi Hendrix-feberen igen raser med en lang række udgivelser fra guitarguden. Udover forskellige deluxe-versioner af rocklegendens velkendte plader er der tale om både filmoptagelser af koncerter og nye optagelser, der endnu ikke har set dagens lys.

Sony Music Entertainment og Experience Hendrix LLC har indgået et samarbejde om at genudsende albummene "Are You Experienced?", "Axis: Bold As Love", "Electric Ladyland" og "Band Of Gypsys" fra Hendrixs korte, men effektive karriere. Søsteren til rockstjernen, Janie Hendrix, der også er administrerende direktør for Experience Hendrix, er glad for samarbejdet om de fremtidige udgivelser. 

"Jimis arv og vision var unik, og der vil aldrig komme en anden, der kommer op på siden af hans usammenlignelige geni. Han var den største guitarist nogensinde. Vi er overbeviste om, at det nye samarbejde med Sony Music vil ære min kære bror og vil sprede Jimis specielle 'Message Of Love' over hele verden," udtaler hun i en pressemeddelelse.

Der er sparsom information om, hvad den annoncerede udgivelsen af de hidtil uudgivne optagelser af Jimi Hendrix dækker over. Dog har der cirkuleret nyheder om nyfundet materiale med Stephen Stills og rocklegenden, der endnu ikke har været udgivet.

Desuden blev der i foråret fundet et bånd med akustiske versioner af numre fra "Electric Ladyland" fra 1968, som netop har set dagens lys. Ingen af de fremtidige udgivelser har endnu fået en reel dato, men det forventes, at deluxe-versionerne og resten af materialet kan findes på hylderne i 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA