x

Flight Of The Conchords er klar med andet album

Flight Of The Conchords er klar med andet album

De to New Zealandske musikere Bret McKenzie og Jemaine Clement slog igennem i en BBC-komedieserie i radioen af samme navn. Det tog ikke lang tid, før radioserien blev fulgt op af en amerikansk serie på HBO i 2007, der blev en stor succes, og som blandt andet fik tildelt en Grammy for det bedste komediealbum det år.

Tv-serien "Flight Of The Conchords" har de to musikere i rollerne som fiktive udgaver af sig selv, der forsøger at få succes med deres band i New York. Det lykkedes selvfølgelig ikke i fiktionen, men til gengæld kommer der række skæve situationer og humoristisk musik ud af afsnittene, hvilket også tidligere er blevet belønnet af GAFFA med fire stjerner for den første sæson, udsendt på dvd.

"Serien er en herlig satire over startvanskelighederne i musikbranchen og kan sammenlignes med Spinal Tap-filmens latterliggørelse af rockklichéerne, dog med en mere underfundig humor som virkemiddel. Ekstramateriale er der desværre intet af, men med 12 afsnit og en samlet spilletid på seks timer er der god grund til at lære Flight Of The Conchords at kende," skriver GAFFAs anmelder om dvd'en.

Numrene fra " I Told You I Was Freaky" er dermed fra den anden sæson af den populære komedieserie, og Flight Of The Conchords spiller folk-musik, der tilsat en lang række genrer som funk, hiphop og indierock, og med sangtitler som "Too Many Dicks (On The Dancefloor)", "Sugalumps" og "We're Both In Love With A Sexy Lady" der tyder på, at Flight Of The Conchords stadig kan være i det lumre hjørne.

Albummet med de to skæve personligheder udkommer den 26. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA