x

DR-chef: Det Elektriske Barometer fortsætter måske

DR-chef: Det Elektriske Barometer fortsætter måske

Som GAFFA.dk skrev i går, er der åbnet adskillige hjemmesider og startet en underskriftindsamling, efter at den alternative P3-lytterhitliste Det Elektriske Barometers vært Rasmus Poulsen i søndagens program annoncerede dets lukning ved årsskiftet.

Imidertid er programmets fremtid endnu ikke afklaret, siger Dorthe Carlsen, chef for DR-Journalistik og Underholdning til GAFFA.dk:

– Vi er for tiden ved at ændre hele vores aftenflade, efter at vi har lavet om på dagtimerne, men vi er endnu i forhandlinger mellem de enkelte afdelinger, så derfor kan jeg ikke sige noget konkret. Vi har p.t. ikke intentioner om at nedlægge nogle specialprogrammer som Det Elektriske Barometer, men der kan forekomme forskellige justeringer.

GAFFA.dk har forsøgt at finde ud af, hvorfor Det Elektriske Barometer så blev annonceret lukket i søndagens program, men den eneste, der kan udtale sig, chef for DR-Ung Torben Schmidt Hansen, sidder p.t. i møde. Vi følger op på sagen hurtigst muligt.

Samtidig er en kreds af lyttere ved at arrangere en demonstration ved Radiohuset lørdag d. 29. november kl. 14, hvor der også vil være koncert med det danske støjpopband Traening og electrorockgruppen Geisha, der begge har ligget på Det Elektriske Barometer for nylig. Der vil muligvis også komme andre optrædende.

Vrede lyttere har startet "Bevar Barometeret"-sider, http://www.bevarbaro.dk/ og http://www.lunarstorm.dk/bevar_barometeret, og en underskriftindsamling, http://www.detfalskested.dk/deb. Hvis man vil medvirke i en ikke-online-underskiftindsamling, kan man kontakte [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA