x

Ny direktør på Copenhagen JazzHouse

Ny direktør på Copenhagen JazzHouse

Siden 1991 har Copenhagen JazzHouse i sin nuværende form sat rammerne for store danske og internationale jazznavnes optrædener, og klubben har gennem årene huset de fleste former for jazz og andre rytmiske genrer. Nu indsættes en ny administrerende direktør på spillestedet i form af Jonathan Gregers Fanøe.

Den nye direktør har erfaringer fra underholdnings- og mediebranchen og har med sit seneste job som direktør for ClubViral vundet prisen Danish Internet Award for den bedste internetkampagne sidste år. Bestyrelsesformand i Copenhagen JazzHouse Lennart Ricard er sikker på den nyudnævnte direktørs kompetencer og udtaler desuden i en pressemeddelelse:

"Siden bestyrelsen reorganiserede sig selv i sommer, har en af vores førsteprioriteter været ansættelsen af en daglig direktør til Copenhagen JazzHouse. I Jonathan Fanøe mener vi at have fundet lige præcis den kombination af solid forretningsmæssig indsigt, energi og forståelse for kreativitet som skal til for at bringe Copenhagen JazzHouse videre."

Hvad ændringerne på nuværende tidspunkt betyder for den enkelte jazzklubgænger, er endnu uvist, men Jonathan Gregers Fanøe løfter selv sløret for, at den velansete jazzklub ikke har problemer med den musikalske profil.

"Når København har en af verdens få internationalt anerkendte jazzklubber, er det i hvert fald ikke musikprofilen, det er galt med. Den er i de bedste hænder hos musikchefen (Lennart Ginman). Men jeg tror godt, at selve forretningen kan udvikles til at udgøre et langt mere bæredygtigt fundament for den kunstneriske virksomhed," udtaler Jonathan Gregers Fanøe i pressemeddelelsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA