x

Første Sepiamusic-koncert i provinsen i morgen

Første Sepiamusic-koncert i provinsen i morgen

Den danske duo Sepiamusic, der blander melodisk pop og sensuel kvindevokal med electronica og akustiske instrumenter, giver i morgen d. 22. november sin første koncert i provinsen. Nemlig på VoxHall i Århus som opvarmning for de åndsbeslægtede Mofus.

Sepiamusic består af sangerinden Erin Elizabeth Chapman og programmøren og multiinstrumentalisten Michael Adler Miltersen. Live stiller de dog op med fem personer. Sepiamusic har netop udsendt debutalbummet "Prototype", som dog indtil videre kun kan købes i Guf-pladebutikkerne og i nærmeste fremtid også på http://sepiamusic.com.

Sepiamusic opnåede allerede i 2000 at få deres sang "Fall Into Me" gjort til "Ugens Uundgåelige" på P3. Dengang hed de bare Sepia, men skiftede navn for at undgå forveksling med et andet band med samme navn, ligesom de nu også slipper for at blive forvekslet med Saybia.

"Fall Into Me" opnåede også at blive nr. 1 på hitlisten i kategorien "pop" på www.garageband.com, en amerikansk internetportal, hvor upcoming bands uden pladekontrakt kan lægge deres musik op til vurdering af brugerne i håb om at danne grobund for en "rigtig" cd-udgivelse og for livejobs. Sepia startede med "Fall Into Me" i bunden ud af ca. 65.000 sange, men har efter halvandet år på listen arbejdet sig op til førstepladsen. Sangen er også med på Sepiamusics debutalbum.

På VoxHall bliver der også mulighed for at opleve Mofus give sidste livejob på deres efterårsturné oven på deres anmelderroste andet album, "The Possible/Impossible". Mofus startede som et enmands-electronica-band alias Anders Bech med gæstesolister og –sangere og udsendte som sådan debutalbummet "Trouble On The Moon" for tre år siden. Det nye album er en dobbelt-cd, hvor Mofus på den ene, "The Possible", er blevet et egentligt band, mens den anden er de numre, det ikke var muligt at transformere om til bandlyd (deraf titlen på albummet), og de er dermed forblevet elektroniske. Anders Bech er samtidig for alvor sprunget ud som sanger på albummet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA