x

Better Than Ezra-sanger skriver sange til Adam Lambert

Better Than Ezra-sanger skriver sange til Adam Lambert

I midten af 90'erne dominerede bandet Better Than Ezra den amerikanske Modern Rock-hitliste med sange som "Good", "In The Blood" og "King Of New Orleans". Bandet eksisterer stadig, men i disse dage er frontmanden Kevin Griffin mere fokuseret på at få sin musik ud gennem deltagere i American Idol.

Griffin har nemlig skrevet sange til Jason Castro (ham med dreadlocks fra 7. sæson), David Cook (ham der vandt 7. sæson) og David Archuleta (den anden finalist fra 7. sæson), og lige nu skriver han til de to finalister fra 8. sæson af American Idol - Kris Allen og Adam Lambert - der begge udsender plader til november.

MTV har snakket med Griffin om Adam Lambert, og sangskriveren forudser, at Lambert har et internationalt potentiale, der kan gøre ham til en kæmpestjerne. Noget kunne tyde på at folkene bag Lambert er enige, for Griffin siger, at de med materialet til pladen går efter sange, der har en international lyd, og som går i en poppet goth-retning.

"Jeg ved, hvad de vil have, og jeg tror det bliver noget i retning af noget ind imellem en Fall Out Boy-sang og en Kylie Minogue-sang. Du smækker dem bare sammen og putter noget mascara på".

Det råd er hermed givet videre til Ryan Tedder (OneRepublic), Max Martin, Sam Sparro og Linda Perry, der også forventes at skulle bidrage til Adam Lamberts debutalbum, der udsendes 24. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA