x

Tracklisten til Morrisseys Swords ligger klar

Tracklisten til Morrisseys Swords ligger klar

I sidste måned skrev GAFFA om to opsamlingsplader, som den engelsk/irske sanger bad sine fans om at boykotte, da Morrissey ikke selv var blevet rådført omkring udgivelserne af dem. Til gengæld skulle den kommende opsamling "Swords" have Morrisseys accept, og tracklisten til udgivelsen er netop blevet offentliggjort.

"Swords" kommer til at indeholde atten numre, der alle er b-sider fra singler, som stammer fra den mørke Moz' seneste albums. Oven i hatten kan fans, som er hurtige på aftrækkeren, få en otte numre lang bonusdisc med i købet, som er en optagelse fra Warszawa under Morrisseys turné i år. Rocksangeren skulle eftersigende have været i topform til denne koncert, hvilket ifølge GAFFAs anmeldelse af Morrrisseys koncert på Rytmeposten i Odense åbenbart har været kendetegnende for de fleste jobs på hans seneste turné. Koncerten fik fem stjerner, og anmelderen skrev blandt andet følgende ord:

"Den som altid storsyngende, selvmedlidende og rituelt skjortesmidende Morrissey er solen i dette alternative univers. Men mere end nogensinde før har han et stærkt sammentømret band i ryggen. Så drop drømmene om et genforenet The Smiths, for det sker aldrig, og sangene bliver ikke bedre end i aftes."

De to andre kompileringer ved navn "The 7'' Singles 1988-91" og "The HMV/Parlophone Singles 1991-95" havde ikke The Smiths-sangerens billigelse, da han ifølge fansitet true-to-you.net ikke havde noget med udgivelsen at gøre, og at han desuden ikke fik nogen royalties ud af salget. Samme fanside har nu offentliggjort tracklisten til "Swords", som altså skulle være helt i tråd med rockstjernens egne ønsker.

Tracklisten til "Swords" er som følger:

Disc 1:

1.    "Good Looking Man About Town"
2.    "Don"t Make Fun Of Daddy"s Voice"
3.    "If You Don"t Like Me, Don"t Look At Me"
4.    "Ganglord"
5.    "My Dearest Love"
6.    "The Never-Played Symphonies"
7.    "Sweetie-Pie"
8.    "Christian Dior"
9.    "Shame Is The Name"
10.    "Munich Air Disaster 1958"
11.    "I Knew I Was Next"
12.    "It"s Hard To Walk Tall When You"re Small"
13.    "Teenage Dad On His Estate"
14.    "Children In Pieces"
15.    "Friday Mourning"
16.    "My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye"
17.    "Drive-In Saturday"
18.    "Because Of My Poor Education"

Disc 2 - Live in Warsaw 2009:

1. Black Cloud
2. I'm Throwing My Arms Around Paris
3. I Just Want To See The Boy Happy
4. Why Don't You Find Out For Yourself
5. One Day Goodbye Will Be Farewell
6. You Just Haven't Earned It Yet, Baby
7. Life Is A Pigsty
8. I'm OK By Myself


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA