x

Nye singer-songwriter-navne til Recession

Nye singer-songwriter-navne til Recession

Den århusianske Recession Festival er blevet kendt for at introducere nye alternative bands i vidt forskellige genrer over for sit publikum. Med fire nye singer-songwriter-navne sætter festivalen punktum for, hvilke bands der skal spille på spillestedet Vestergade 58. Navnene tæller Pocket Life, Hero Horns og In A City By The Sea og ikke mindst HellraiserTen.

Duoen HellraiserTen fra det københavnske lægger vejen forbi Århus med deres roste lo-fi lyd, der blandt andet har affødt en firstjernet anmeldelse fra GAFFAs anmelder af det selvbetitlede debutalbum fra sidste år. Gruppen har blandt andet turneret i Danmark med en anden rost gruppe, Murder, og har netop udgivet "HellraiserTen" i både Tyskland og Holland, hvor de også skal rundt på en mindre turné.

På samme scene som HellraiserTen kan publikum opleve den americana-orienterede gruppe Pocket Life fra Århus, som har eksisteret siden 1996, og gruppen har dermed over et årtis erfaring i at forføre deres publikum med deres musik. Pocket Life udgav dog først debuten "Umlaut Songs" i år, som de giver nye akustiske versioner af til Recession Festival.

På scenen på Vestergade 58 finder man også musikprojektet Hero Horns, som den tidligere frontmand i indierock-bandet Campsite, Johannes Nidam står bag, og Mikael Kærsgaards soloprojekt ved navn In A City By The Sea. Mikael Kærsgaard er kendt fra sin rolle som sanger i bandet Munich, men spiller til Recession Festival en intim koncert i folkpop-genren.

Udover de nye annoncerede navne har festivalen et stort program, der blandt andet tæller artister som Martin Hall, metalgruppen Mnemic og de belgiske Front 242. Recession Festival har dermed formået igen at skrue et lovende program sammen, hvor både forskellige genrer og nationaliteter er repræsenteret.

Billetter til Recession Festival kan findes via GAFFA Live, hvor der også netop er blevet sat endagsbilletter til salg til koncerterne på Vestergade 58.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA