x

Michael Bolton kommer til Danmark

Michael Bolton kommer til Danmark

Den millionsælgende sanger og sangskriver med den bløde stemme er senere på måneden aktuel med albummet "One World One Love", og i den forbindelse skal Michael Bolton på en efterårsturné, der bringer ham forbi København til november.

Her vil Bolton, der gav to danske koncerter i november sidste år, give koncert i Falconer Salen i København, hvor den 56-årige sanger formodentlig både vil dykke ned i bagkataloget og byde på nye sange, som eksempelvis sine fortolkninger af "Sign Your Name" (Terence Trent D’Arby) og "Crazy Love" (Van Morrison), der begge findes på det kommende album.

Her finder man også duetter med Lady Gaga og Ne-Yo, der viser, at Bolton efter 35 år i musikbranchen stadig holder øje med de unge talenter, hvilket har gjort sig gældende gennem hele hans karriere, hvor han blandt har skrevet hits til navne som Laura Branigan og Jennifer Rush.

Michael Bolton udgiver "One World One Love" 28. september og kan opleves live i Falconer Salen 5. november. Billetsalget starter tirsdag 15. september, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA