x

Jon slipper med betinget dom for vold

Jon slipper med betinget dom for vold

Retten i Grenaa har netop afgjort, at sidste års vinder af TV2’s Popstars, Jon Gade Nørgaard, slipper med en betinget dom på tres dages fængsel med et års prøvetid under tilsyn af Kriminalforsorgen for vold, oplyser Ritzau. Jon idømmes samtidig 60 timers samfundstjeneste.

18-årige Jon var synligt lettet, og han og hans manager Simon Junker besluttede straks, at de ikke ville anke dommen, mens anklageren, Grenaas politimester Jens Wacher, udbad sig betænkningstid med hensyn til anke. Jon og Junker havde ingen yderligere kommentarer, ud over at Junker i en pressemeddelelse kort efter oplyste, at dommen ingen konsekvenser får for Jons samarbejde med produktionsselskabet Metronome.

Jon var anklaget for vold efter straffelovens paragraf 245 om grov vold, der kunne give op til seks års fængsel efter 1. juli ved en privat fest at have overfaldet en jævnaldrende mand, der fik brækket næsen og pådrog sig adskillige andre kvæstelser i ansigtet. Jon har dog hele tiden fastholdt, at der var tale om et slagsmål, og retten godtog altså hans forklaring og dømte ham efter den milde voldsparagraf 244, hvor strafferammen er tre års fængsel.

Nu vi er i Popstars-land, kan det tilføjes, at denne års nr. 2, Jannik, allerede i dag har udsendt sit debutalbum, "Frame No. 1", mens vinderen, Maria Lucia, udsender sin debut til februar. Husk nu at opføre jer ordentligt, venner...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA