x

Aqua og D-A-D spiller på Rådhuspladsen

Aqua og D-A-D spiller på Rådhuspladsen

Den 2. oktober afsløres det, om det bliver Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro eller Madrid, der skal være værtsby for OL i 2016. Afsløringen vil finde sted til et stort tv-show i Bella Centeret i København, hvor præsident for den International Olympiske Komité, Jacques Rogge, vil åbne en kuvert og bekendtgøre hvilken by, der skal være vært for verdens største sportsbegivenhed.

I den forbindelse har Wonderful Copenhagen arrangeret en to-dages begivenhed med titlen Copenhagen Countdown, der blandt andet inkluderer en gratis koncert med Aqua og D-A-D på Rådhuspladsen. Om arrangementet siger Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard:

"Vi er stolte over at have IOC Kongressen her i København, men det er også vigtigt, at vi får de gode budskaber fra kongressen om vigtigheden af fysisk aktivitet, tolerance og legen i sport ud til københavnerne. Derfor er det fantastisk med Copenhagen Countdown, der kan forbinde kongressen og københavnerne ved en stor folkefest på Rådhuspladsen".

Aqua og D-A-D skal sørge for musikken før og efter det store tv-show fra Bella Center den 2. oktober. Derudover vil navne som Camille Jones, Ida Corr, Morten Breum, Rune RK og DJ Noize også kunne opleves til Copenhagen Countdown.

"Copenhagen Countdown er en enestående chance for at profilere København og Danmark for resten af verden. Vi forventer, at mange millioner tv seere kigger med, når vinderbyen offentliggøres. Derfor skaber vi nogle flotte stemningsbilleder med en festklædt Rådhusplads" siger Lars Bernhard Jørgensen, administrerende direktør for Wonderful Copenhagen.

Arrangementet starter allerede på Rådhuspladsen 1. oktober, hvor der vil være en lang række sportsaktiviteter. Der vil være muligt at køre BMX på en kæmpe bane, spille street soccer, hoppe på trampolin, sejle i kajak, danse, køre sæbekasseløb og meget mere. Desuden vil nogle af Danmarks største OL-stjerner lægge vejen forbi. Samme dag vil der også være koncert med et dansk topnavn, der endnu ikke er blevet offentliggjort.

Det samlede program for Copenhagen Countdown:

Torsdag den 1. oktober
Kl. 13:00 Copenhagen Countdown starter med masser af sportsaktiviteter i løbet af dagen på pladsen og på scenen. Copenhagen Bike Tour ankommer til pladsen.
Kl. 20:00 Musik med dansk topnavn og dj
Kl. 21:30 Pladsen lukker

Fredag den 2. oktober
Kl. 9:00 Følg de fire byers (Chicago, Tokyo, Rio og Madrid) præsentationer live fra Bella Center på Rådhuspladsens storskærm
Kl. 13:00 Masser sportsaktiviteter på pladsen og scenen samt dj
Kl. 17:00 Musik med dansk topnavn og dj
Kl. 18:00 AQUA
Kl. 18:30 Vinderen af OL 2016 – live fra Bella Centeret
Kl. 19:00 D-A-D
Kl. 19:30 Musik og dj
Kl. 21:00 Festen slutter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA