x

Rufus Wainwright på vej med solo-klaverplade

Rufus Wainwright på vej med solo-klaverplade

Det er et par år siden, Rufus Wainwright udgav sit sidste studiealbum, "Release The Stars", men nu går han snart i gang med at indspille sit næste album, der bliver hans i alt sjette studiealbum. Og det bliver et soloalbum med udelukkende vokal og klaver, fortæller Wainwright til GAFFA:

– Mit næste album bliver et soloalbum med kun mig og klaver. Jeg går i gang med at arbejde på det her i efteråret, og så kommer det forhåbentlig engang næste år. Og derefter vil jeg lave en pompøs popplade, oplyser Rufus Wainwright.

GAFFA har talt med Wainwright i forbindelse med hans nye live-dvd og -cd "Milwaukee At Last" i et interview, hvor Rufus dog også taler om sin opera "Prima Donna", som havde premiere i Manchester i juli, og om sin store opera-fascination. Wainwright fortæller blandt andet:

- Opera er min religion. Jeg hører opera konstant og har altid gjort det, så meget, at det nogle gange driver mine venner til vanvid. Jeg tror faktisk, opera har reddet mit liv, så nu vil jeg betale min gæld til operaen tilbage, men det er nu ikke noget, jeg vil tvinge andre til at lytte til. Men jeg synes, at opera er den højeste kunstform, i hvert fald i den vestlige verdens kunst. Den samler det hele: Musik, teater, dans, scenografi, billedkunst.

Læs hele interviewet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA