x

Se This Is It-traileren på nettet

Se This Is It-traileren på nettet

"Jeg vil tage dem steder hen, hvor de aldrig har været før" - sådan siger Michael Jackson i en netop offentliggjort trailer for filmen "Michael Jackson's This Is It", der har verdenspremiere 28. oktober og kun vil blive vist i biograferne i to uger. Denne trailer havde verdenspremiere til MTV Video Music Awards i weekenden, og kan nu ses på websiden ThisIsIt-Movie.com.

I traileren ser man Michael Jackson forberede sig på de 50 engelske koncerter, der aldrig blev til noget, og man ser bidder fra det show, der ifølge arrangørerne AEG havde kostet over 100 millioner kroner. Jackson ser langt fra sund ud, men han virker særdeles glad og veloplagt, og traileren blander klip, hvor sangeren taler til de involverede med scener, hvor han både synger og danser.

Ifølge filmens officielle webside har filmen verdenspremiere 28. oktober og vil kun blive vist i biograferne i to uger. Men efterfølgende forventes det, at filmen vil blive udsendt på Blu-Ray dvd med masser af ekstramaterialer. Der er desuden uofficielle rygter om, at der også vil udkomme et soundtrack på cd, der vil inkludere et helt nyt Michael Jackson-nummer.

Det officielle forsalg til filmen starter ifølge den officielle webside 27. september, men det står endnu ikke klart, om dette også gælder Danmark, og i så fald hvilke danske biografer der vil vise "Michael Jackson's This Is It".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA