x

Danske sangerinder spiller til støttefesten for Danner

Danske sangerinder spiller til støttefesten for Danner

Den 2. november er det 30 år siden, at organisationen Danner blev skabt, da 300 kvinder brød ind i det halvtomme Dannerhus og i løbet af de næste år skabte Danmarks første kvindekrisecenter. Det markeres med en stor støttefest i Koncertsalen i Tivoli, hvor en række kvindelige kunstnere spiller gratis for sagen.

Eftersom henvendelserne fra voldsramte kvinder beklageligvis er fordoblet på de seneste tre år hos Danner, er der stadig hårdt brug for krisecentret, og her kan overskuddet fra den kommende støttefest forhåbentlig hjælpe. Til begivenheden vil der også blive uddelt en ærespris til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for voldsramte.

Øverst på plakaten står nogle af de stærkeste sangerinder i landet, som tæller blandt andet Annisette, Søs Fenger og Anne Linnet. Den sidstnævnte kvinde i denne forsamling markerede sig sidste år som en sangerinde, der stadig kan lave vedkommende og vellydende sange. GAFFAs anmelder gav Anne Linnets album selvbetitlede album fire stjerner og skrev blandt andet:

"Anne Linnet er absolut bedst, når hun går ned i tempo og forfiner sin sangskrivning. Her er der langt mere end kødelig lyst på spil, og det gør hende yderst vedkommende og sangene til mere end blot et hurtigt knald. Og disse sange er der heldigvis mange af på Anne Linnet, samtidig med at de holder et højt niveau."

Støttefesten bliver desuden gæstet af de kvindelige artister Cæcilie Norby, Camille Jones og Fagget Fairys, og får det umage par Anne Marie Helger og Per Vers som konferencier. Den gode kvindesag kan støttes på 30-året for Dannerhusets besættelse mandag den 2. november.

Billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA